Linkuri

 
Home arrow Stiri arrow Piata Muncii arrow Joburile pentru care romanii iau de patru ori mai multi bani in Marea Britanie decit aici
Joburile pentru care romanii iau de patru ori mai multi bani in Marea Britanie decit aici Imprimare E-mail

La 1 ianuarie 2014 s-au ridicat restricţiile impuse românilor pe piaţa muncii în Uniunea Europeană. În prezent, britanicii recrutează din România preponderent asistenţi medicali, infirmieri şi personal hotelier. ECONOMICA.NET a comparat salariile oferite românilor cu aceste calificări de către angajatorii din Marea Britanie şi cu cele câştigate de români în ţară. Iată ce a rezultat.

ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de români caută acum britanicii în România şi ce salarii li se oferă acum românilor în Marea Britanie în comparaţie cu cât câştigă aici.

Asistenţii medicali şi infirmierii români sunt ofertaţi acum în Marea Britanie cu salarii nete lunare de cel puţin patru ori mai mari decât cele încasate în România. Recepţionerii români câştigă de cel puţin şase ori mai bine în Marea Britanie decât aici. Detaliile şi mai ales condiţiile în care li se oferă aceste salarii, în continuare.

Asistenţilor medicali generalişti români li se oferă de la 2.111 de euro net lunar în sus, în Marea Britanie. În România, un asistent medical care lucrează într-o secţie de Neurologie a unui spital de stat câştigă în jur de 488 de euro net, pe lună.

O firmă de recrutare caută 50 de asistenţi medicali generalişti din România dispuşi să muncească în clinici private din Marea Britanie.
Românii vor lucra în clinici private care oferă îngrijiri paliative, asistenţă persoanelor cu disabilităţi fizice şi/sau mentale, precum şi asistenţă postoperatorie pacienţilor.

Posturile ofertate românilor sunt localizate preponderent în Essex, Suffolk, MidSussex, Devon, Exeter, Norfolk.

Angajatorii britanici ofertează românii cu salarii nete lunare care pornesc de la circa 2.111 de euro şi depăşeşc 2.878 de euro, pentru 40 de ore de muncă pe săptămână.

Te califici pentru un loc de muncă în Marea Britanie dacă ai diplomă de asistent medical generalist, ai cel puţin trei luni experienţă de muncă în domeniu, ai cunoştinţe cel puţin medii de limba engleză şi nu ai cazier.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în secţiile de Neurologie, Psihiatrie, Geriatrie, Îngrijiri Paliative.
Românii selectaţi pentru posturile vacante în Marea Britanie vor avea asigurată contra cost cazarea.

Detalii despre posturile vacante acum în Marea Britanie găsiţi aici. 6 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante.

Spre comparaţie, asistenţii medicali generalişti care lucrează în secţia de Neurologie I a Spitalului de Recuperare din Cluj au câştigat în 2013 în jur de 2.200 de lei pe lună, conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al unităţii.

Citeşte şi Cum vă pot înşela firmele de plasare de muncă în străinătate. Iată cele mai frecvente abuzuri

Infirmierilor români li oferă de la 1.211 euro net lunar în Marea Britanie ca să îngrijească bătrâni. Într-un spital public din România câştigă în jur de 288 de euro net lunar.

O firmă de recrutare caută 50 de români dispuşi să muncească în clinici de psihiatrie, clinici de recuperare postoperatorie şi reabilitare, azile de bătrâni, clinici care oferă îngrijiri paliative, în sudul Marii Britanii: în Devon, Bath, Glasgow.
Angajatorii englezi caută români care au experienţă în domeniul asistenţei sociale, al îngrijirii persoanelor cu dizabilităţi, au făcut voluntariat sau au avut în îngrijire oameni cu astfel de probleme.
Românii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să fie sănătoşi, sociabili, amabili, răbdători şi să fie clinic sănătoşi.
Sunt avantajaţi la angajare românii care au cursuri de Crucea Roşie, de masaj sau reflexoterapie, au diplomă de infirmier sau au urmat specializări precum Asistenţă socială, Pedagogie, Psihologie.Angajatorii ofertează românii interesaţi de aceste joburi cu salarii nete lunare care încep de la 1.211 de euro  pentru candidaţii fără calificare şi fără experienţă, şi ajung la circa 1.304 euro pentru cei calificaţi.
Românii vor lucra 40 de ore pe săptămână, vor avea contracte de muncă pe cel puţin un an, cu posibilitate de prelungire şi vor putea face şi ore suplimentare plătite.  
Cazarea românilor selectaţi pentru posturile vacante în Marea Britanie este asigurată contra cost.

Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante în Marea Britanie. Detalii găsiţi aici.

Spre comparaţie, o infirmieră care lucrează la secţia Neurologie I a Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj a câştigat sub 1.300 de lei (circa 288 euro) net în 2013, în timp ce o îngrijitoare care lucrează în aceeaşi secţie a fost remunerată cu mai puţin de 1.100 de lei (244 euro), conform informaţiilor publicate de site-ul unităţii.

Salarii cuprinse între 1.650 de euro net lunar şi 1.950 de euro net lunar pentru românii necalificaţi care vor să îngrijească bătrâni în Marea Britanie.

O firmă de recrutare caută cupluri de români care au cunoştinţe medii de limba engleză şi care vor să îngrijească bătrâni în azile private din oraşele Devon şi Walsall. Experienţa în domeniu nu este o condiţie obligatorie la angajare, cele două azile din Marea Britanie oferind gratuit pregătire profesională specializată românilor selectaţi să lucreze acolo. Candidaţii cu experienţă în domeniu sunt avantajaţi la angajare, spun recrutorii.
Angajatorii britanici ofertează românii cu salarii nete lunare curpinse între aproape 1.650 de euro şi 1.950 de euro, pentru un program de muncă de 45-50 de ore pe săptămână, atât în ture de zi, cât şi în ture de noapte.
Cazarea este asigurată de angajatori în camere duble din cadrul azilelor în care românii vor lucra, pentru aproape 330 de euro pe lună.
Agenţia de mediere pune la dispoziţia candidaţilor români avocaţi care să le verifice contractele de muncă încheiate cu angajatorul britanic. Taxa de mediere plătită de candidaţii români selectaţi să muncească în Marea Britanie se ridică la 250 de euro şi se plăteşte la semnarea contractului cu angajatorul britanic.
23 februarie este ultima zi în care angajorii primesc CV-uri pentru joburile disponibile în Marea Britanie. Detalii, aici.

Hoteluri de top din Marea Britanie angajează recepţioneri români pe salarii nete lunare de 1.500 de euro. Aici un recepţioner este ofertat în prezent cu mai puţin de 230 de euro net lunar.

O firmă de recrutare caută 200 de români care vor să lucreze în hoteluri şi restaurante din Marea Britanie.
Joburile disponibile acum în Marea Britanie cuprind o plajă largă de posturi: de la bucătari, cofetari, patiseri, ospătari, barmani, recepţioneri, cameriste, până la chef de partie, sous chef, head chef, executive chef.

Angajatorii britanici caută români cu cel puţin doi-trei ani experienţă în postul vizat, dobândită obligatoriu în restaurante de top, în hoteluri de 4-5 stele sau pe vase de croazieră. Pentru posturile de management şi din zona de front office, angajatorii caută români care vorbesc fluent limba engleză.

Angajatorii britanici oferă salarii care pornesc de la aproximativ 1.500 de euro net lunar pentru posturi de bucătar, ospătar, recepţioner, cameristă - cu cel mult trei ani experienţă de muncă. 

Pentru posturile senioriale şi de top management din hotelurile şi restaurantele care vor să angajeze români, angajatorii din Marea Britanie oferă salarii nete lunare cuprinse între 2.250 de euro şi 2.700 de euro. Printre joburile remunerate cu salarii cuprinse în intervalul 2.250 de euro şi 2.700 de euro se numără cel de chef de partie, sous chef, head chef, executive chef.

Se lucrează minimum 40 de ore pe săptămână iar orele suplimentare sunt remunerate. 
Angajatorii le oferă românilor contracte de muncă întinse pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire, le asigură masa şi cazarea.

6 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru aceste posturi. 

Spre comparaţie, salariul lunar oferit în prezent, într-un hotel de trei stele din Braşov, unei recepţionere cu experienţă şi studii relevante în turism este de 1.000 de lei net (sub 230 euro), potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.
 

De asemenea, un bucătar cu experienţă câştigă în România între 700 de euro şi 3.000 de euro net pe lună (funcţie de experienţa bucătarului şi de profilul restaurantului în care lucrează), în vreme ce un ajutor de bucătar cu experienţă este plătit în România cu salarii nete care variază între 250 de euro şi 550 de euro pe lună, ne-au spus recrutorii firmei Manpower.

Sursa:www.economica.net 

 

Locuri de munca Recente

Live Chat

Ultimul Mesaj: 6 zile in urma
 • [GUEST]guest_4782 : Calificati,necalificati; barbati, femei, cupluri STRAINATATE(CEHIA) in fabrici , agricultura, silvicultura, depozite ,constructii, lacatuserie, sudura etc . Contract, sezonier, de, munca, pe o perioada, de pana la, un an cu posibilitate de prelingire. cazare asigurata .NU SE PERCEP COMISIOANE.0785755389 PLECARI ZILNIC DIN DIFERITE ZONE ALE TARII.
 • [GUEST]guest_2159 : caut job  la 68 - former programmer in VB6
 • [GUEST]guest_9174 : Firma BG Contain HR  cauta personal ,pentru angajare directa in Germania(muncitori necalificati, instalatori, electricieni, motostivuitoristi, instalatori clima, lacatusi, soferi tir, sudori). Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si numar de telefon la adresa de e-mail «email» .Cunoasterea limbii germane constituie avantaj  ! NU percepem comision de intermediere ! Toate anunturile noastre le gasiti pe www.contain-hr.ro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta si la numarul: 0738
 • [GUEST]guest_9174 : Firma BG Contain HR  cauta personal ,pentru angajare directa in Germania(muncitori necalificati, instalatori, electricieni, motostivuitoristi, instalatori clima, lacatusi, soferi tir, sudori). Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si numar de telefon la adresa de e-mail «email» .Cunoasterea limbii germane constituie avantaj  ! NU percepem comision de intermediere ! Toate anunturile noastre le gasiti pe www.contain-hr.ro
 • [GUEST]guest_9174 : Firma BG Contain HR  cauta personal ,pentru angajare directa in Germania(muncitori necalificati, instalatori, electricieni, motostivuitoristi, instalatori clima, lacatusi, soferi tir, sudori). Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si numar de telefon la adresa de e-mail «email» .Cunoasterea limbii germane constituie avantaj  ! NU percepem comision de intermediere ! Toate anunturile noastre le gasiti pe www.contain-hr.ro
 • [GUEST]guest_3358 : Calificati,necalificati; barbati, femei, cupluri STRAINATATE(CEHIA) in fabrici , agricultura, silvicultura, depozite ,constructii, lacatuserie, sudura etc . Contract, sezonier, de, munca, pe o perioada, de pana la, un an cu posibilitate de prelingire. cazare asigurata .NU SE PERCEP COMISIOANE.0785755389 PLECARI ZILNIC DIN DIFERITE ZONE ALE TARII.
 • [GUEST]guest_9158c : in ce domeniu cautati loc de munca
 • [GUEST]guest_9158 : unde ati dori sa lucrati
 • [GUEST]Ansot Servi : We are looking for staff for hotels in Cyprus (Ayia Napa and Protaras): chambermaids/waiters/cook A/Cook B/Kitchen ###istant/Kitchen cleaner. You can find us on facebook and get in touch: «link»
 • [GUEST]Mihaela : Caut de munca badanta padova
 • [GUEST]guest_4456 : Caut de munca in padova ca badanta italia
 • [GUEST]guest_8983 : Guest 3633 lasa un nr de tel de contact sa putem comunica eu sunt in germania te sun eu  multumesc frumos ptru intelegere
 • [GUEST]guest_7824 : cautam sofer cu experienta pe comunitate 0034667490750
 • [GUEST]guest_5031 : CAUTAM BUCATAR
 • [GUEST]guest_5031 : TAVERNA PECICANA
 • [GUEST]guest_6284 : aveti grija cu ala de mai jos care zice ca da bani imprumut,nu luati nimic
 • [GUEST]guest_3633 : caut muncitori pentru fabrica de paleti din germania nu este obligatorie limba germana 12,50 ora se lucreaza in 2 schimburi ,cazarea este asigurata,pt cei care cunosc limba germana coversational pot ofta pentru fabrica de asamblare de piese tractoare se lucreaza in depozit sau in fabrica ,patronul este neamt se face contract de munca pentru 6 luni cu posibilitatea de prelungire.persoanele pot aplica si in grupuri iar plecarea este din cluj napoca cu autocarul.momentan avem nevoie de 20 de pers p
 • [GUEST]guest_8167 : Bun? ziua, Numele meu este Amber, sunt aici pentru a v? recomanda unui creditor legal care mi-a dat un īmprumut de 45.000 de dolari. Numele lui este Jerry Jones din investi?iile financiare Jerry Jones, vreau s? v? sun pe to?i cei care au nevoie de ajutor financiar pentru aplica?ia dvs. de credit: «email»
 • [GUEST]Dragan Nelu : Suntem cuplu dorim sa muncim īn zootehnie
 • [GUEST]guest_1610 : Asi dori si eu un loc de munca cu sotia
 • [GUEST]guest_9158c : Caut loc de munca sunt an germania
 • [GUEST]guest_9158c : Caut loc de munca sunt an germania
 • [GUEST]Marin : Caut muncitori calificati ,constructii interioare germania ,cei intetesati lasati nr de tel aci sau o adresa de mail.
 • [GUEST]guest_3733 : Asa e in Romania,politia ropmana amendeaza tot pe cei corecti,escrocii posteaza linistiti anunturi false pentru job.Nu exista nici intr-o tara asa ceva,daca s.ar posta pe internet altfel de anunturi false,primesc ani grei de inchisoare,dar politia verifica
 • [GUEST]guest_3033 : nu mai cautati de munca pe internet  sunt numai anselaciununi mai ales cu romani  anunturi false
 • Ramona Reiche : Oferim de lucru in Germania pentru montatori si/ sau soferi categoria B 3,5t contract direct la firma de mobila pentru informatii scrieti-mi.
 • [GUEST]guest_5683 : Lucian
 • [GUEST]Agencja : L?Agence polonaise ą la recherche d?hommes travailler sur un chantier de construction en France
 • [GUEST]guest_7340 : Pentru 2097,nu mai dori sa vezi nimic,e totul abureala sa va ia banii,asa ceva nu se intampla in alte tari.Pentru acest gen de anunturi,erau deja in puscarie,numai in Romania nu sunt controlati,de aceea isi permit sa insele oamenii!
 • [GUEST]guest_7340 : Chiar esti naiv,despre ce adevar vorbesti?Toate sunt inselatorii,,ce adevar,astia te fura cu acte in regula.Te duci la ei,iti cere bani sub diferite pertexte,pana dai banii iti promit de toate.Apoi dupa ce ai dat banii te pun sa semnezi o hartie ca ai dat banii,in caz ca nu vei pleca iti vor da inapoi 10 %, din bani.Deci tu dai 100 euro,nu vei pleca.Inapoi vei primi de la ei 10 euroei raman cu 90 euro.Vezi,aici e smecheria.Totul e cu acte in regula,te pun sa semnezi,nu ai timp de citit fiindca s
 • [GUEST]guest_2097 : Buna as dori sa vad daca este chiar adevarat ce se scrie mai sus
 • [GUEST]guest_2770 : Dupa ce ati dat banii nu plecati dar nu va raspund nici la telefon.Asa ceva nu exista nici intr-o tara,numai in Romania se accepta escrocheriile si politia nu face nimic,sa le fie rusine tuturor celor care inseala bietii oameni amarati!
 • [GUEST]guest_2770 : Nu va luati dupa anunturile de mai sus,sunt toate minciuni,e unul cu electricieni in Italia,niste escroci,in Italia nu sunt joburi nici pentru barbatii italieni nicidecum sa fie pentru romani,si salarii mari,minciuni,nu inteleg de ce politia accepta aceste escrocheriide ce nu verifica acesti escroci care posteaza anunturi false pentru a insela oamenii.Nu dati nici un ban nimanui,aceste anunturi sunt puse pentru a va insela,ati inteles? Au joburi rapide si salarii mari pana v-au luat banii,apoi a
 • [GUEST]guest_007 : De ce scrii pe ocolite? Scrie adevarul,este pentru cine vrea sa faca video chat..Asta reiese din ce ai scris,dar ai luat
 • [GUEST]guest_4078 : Esti o fire rabdatoare, inteligenta si comunicativa? Ai peste 18 ani, cunosti limba enleza si ai abilitati de operare pc? Cream Studio te ajuta sa devii independent financiar! Un colectiv tanar iti va asigura suport tehnic 24/24, training si sedinte foto/video. Iti punem la dispozitie locatie eleganta, dotata cu aparatura performanta si internet de mare viteza. Poti alege programul de lucru potivit nevoilor tale, iar platile se fac bilunar. Cere detalii acum! Tel. 0764643423
 • [GUEST]guest_4078 : Intr-o lume a promisiunilor false, unde totul pare usor si la indemana oricui, noi te indemnam sa te trezesti la realitate. Viata nu e atat de usoara si fie ca vrei sau nu, trebuie sa stii ca e nevoie de munca si daruire in orice domeniu ai activa. Esti pregatita sa pasesti in viata reala si sa fii mandra de rezultatele tale alaturi de echipa Cream Studio? Fie ca esti studenta sau casnica beneficiezi de program flexibil. Acest job va deveni mai mult decat un hobby din care vei castiga bani mai s
 • [GUEST]guest_007 : chiar si mai sus sunt tot minciuni
 • [GUEST]guest_007 : OLX este plin cu anunturi mincinoase.
 • [GUEST]guest_007 : Nu va mai lasati pacaliti,mai sus sunt scriese plecari urgente sau joburi platite bine,trebuie sa intelegeti toti,va iau banii cu acte in regula,sunt numai hotii,eu nu inteleg de ce nu-i trage nimeni la raspundere,sunt hoti,promit de toate pana ati dat banii,nu plecati niciodata.Asa ceva nu esista in alte tari,numai in roMANIA E HOTIA ASTA
 • [GUEST]guest_4684 : cautam femeie pentru ingrijirea unei bolnave la pat .oferim cazare si mancare gratuit
 • [GUEST]guest_4703 : Esti o fire rabdatoare, inteligenta si comunicativa? Ai peste 18 ani, cunosti limba enleza si ai abilitati de operare pc? Cream Studio te ajuta sa devii independent financiar! Un colectiv tanar iti va asigura suport tehnic 24/24, training si sedinte foto/video. Iti punem la dispozitie locatie eleganta, dotata cu aparatura performanta si internet de mare viteza. Poti alege programul de lucru potivit nevoilor tale, iar platile se fac bilunar. Cere detalii acum! Tel. 0764643423, www.creamstudio.ro.
 • [GUEST]Filip : Buna seara caut un loc de munca intro fabrica de ambalare nu conteaza tara nr de tel
 • [GUEST]Filip : Buna seara caut de munca
 • [GUEST]guest_862 : Buna ziua ma poate ajuta cineva cu un loc de munca sigur pentru 3 persoane intr-o fabrica in strainatate care sa nu perceapa comisioane sau gen taxa de transport inainte de plecare?
 • [GUEST]Bianca : Ai dreptate guest2100  dar mai sunt si oferte serioase asa ca te rog sa nu generalizezi ,o zi faina
 • [GUEST]Bianca : Cand am postat pe acest cheat au fost o gramada de locuri de munca si m,au ajutat foarte mult acum vad mai multe anunturi cu imprumuturi decat oferte de munca,totusi imi incerc norocul iar poate cine stie cineva ma poate ajuta cu un job in anglia sau germania,am 25 de ani vorbesc germana putina spaniola ,italiana si am lucrat ca si bona pt copii intre 5 si 12 ani,in casino si chiar in fabrica de pui din germania ,daca aveti cunostinta de un loc de munca si ma puteti ajuta va rog sa ma contactati
 • [GUEST]guest_2100 : vad multe anunturi cu oferte de munca si salarii mari,numai minciuni,nu plecati niciodata,interesul lor este sa va prodteasca sa va ia banii,nu credeti nimic,pierdeti tot ati inteles?
 • [GUEST]guest_1663 : salut locuiesc in italia  am lucrat in constructi si inca mai sper sa lucrez de aceea caut si in alte tari europene am 50 de ani cu experienta in munca nu ezitati sa ma contactati .tel 0039 3488204195  multumesc mult
 • [GUEST]victor : Ave?i un scor de credit sc?zut ?i sunte?i greu s? ob?ine?i īmprumut de capital de la b?ncile locale ?i alte institu?ii financiare ?. Solicitan?ii interesa?i ar trebui s? ne contacteze prin e-mail: «email» sau «email»
 • [GUEST]guest_4098 : Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: «email»
 • [GUEST]guest_8981 : Oferta de īmprumut Oferta de īmprumut !!!! Ai nevoie de un credit imediat? Pentru mai multe informa?ii, lua?i leg?tura cu creditorii de la («email», «email») Num?rul de telefon: + 1-631-858-4522 Contacta?i-ne acum ok
 • [GUEST]guest_ ital : Invatati din ce am patit eu.In Cagliari e jale.Politia si carabinierii nu va ajuta.Astia asa fac  iti vinde masina apoi fura tot .
 • [GUEST]guest_ ital : Al proprietarului,insista inca de la inceput sa ii dau totul din masina desi in anunt avea in pretul cerut toate acele lucruri.Am facut denunt la catabinieri,le -am spus ca nepotul a furat,degeaba nu fac nimic.Nu lasati niciodata masina in locul unde ati cumparat,.o
 • [GUEST]guest_ ital : Aveti grija unde va lasati masina in Italia.Acum o saptamana am cumparat o masina in Italia ,Cagliari ,nu aveam suficienti bani pt.asigurare proprietarul m-a convins sa las masina acolo pana ma intorc.mare greseala am facut.In masina era radio dvd ce costa vreo 500 euro,retea audio cu amplificator performanta.greseala a fost ca am lasat,o acolo dupa ce am cimparat,-o.M-am intors dupa ce am facut asigurarea am gasit masina distrusa,am platit destui bani.Hotul care mi-a vandut masina era un nepot
 • [GUEST]guest_ ital : Sa aveti grija cand cumparati o masina in Italia sa nu patiti ca mine.Italienii sunt mai hoti ca romanii,am cumparat o masina am lasat-o in parcarea unde o to
 • [GUEST]GUEST 6196 : NR TEL 0787778098 MA Antereseaza locul de munca
 • [GUEST]guest_3850 : Caut un loc de munc?  in germania
 • [GUEST]guest_3391 : Norvegia - Fabrica de alune si arahide/2300 euro.....acest mesaj este un fals ..promite vise doar sa platesti taxe de mediere!
 • [GUEST]guest_8961 : A venit iarna, facturile sunt neplatite si nu ai bani pentru sarbatori? Cu noi scapi de toate grijile! Angajam tineri majori(fete si cupluri), veseli, ambitiosi, cu sau fara experienta, cunoscatori ai limbii engleze, pentru streaming online. Oferim un mediu placut de lucru, in studio modern, situat central si dotat cu aparatura de ultima ora. Training, suport tehnic, sedinte foto/video, toate gratuite! Program full time/part time, plati bilunar, bonusuri. Tel. 0764643423, www.creamstudio.ro.
 • [GUEST]guest_3530 : Precizez ca in tara am activat vreme de 20 ani ca economist.
 • [GUEST]guest_3530 : Salutari tuturor. Caut de lucru in domeniul cur??eniei,  fara a sti limba germana. Va multumesc! Deja sunt in Germania.  Nr contact 0040743346952. Doamne Ajuta!
 • [GUEST]guest-6188 : Da cautam de munca  in fabric?  dar nu stim decit limba romān? daca e ceva sigur mergem suntem so? si so?ie 0768331447,0762196036
 • [GUEST]guest-6188 : Cautam de munca dar sa fie c
 • [GUEST]guest_951 : Cautam de muna dar nu stim limba vrem dar sa fie ceva sigur 0762196036
 • [GUEST]guest7835 : Buna ziua ma numesc Adela doresc mult sami caut  de munca am lucrat 8 luni ca bona cu copii mici ,pe urma am lucrat si badanda cunosc si vorbesc limba rusa romana italiana nu toata,sunt o fire linistita calma  am 38 ani si sunt romaca fosta moldoveanca daca ma puteti ajuta cu ceva apelatima 393207687473 astept
 • [GUEST]guest_747 : Viziteaza-ne si fa-ti o idee despre conceptele care ne definesc: respect, seriozitate, corectitudine si eleganta in desfasurarea activitatii. Organizam interviuri pentru angajare modele vchat, fete si cupluri cu varsta peste 18 ani. Cerinte: limba engleza-nivel mediu, operare pc-nivel mediu, aspect fizic placut. Oferim studio modern situat central, training, sedinte foto/video. Comisioane intre 50 si 80%, bonusuri si premii cu plata bilunar. Tel. 0764643423, www.creamstudio.ro.
 • [GUEST]guest_8769 : Buna! Caut osp?tar/a pt germania  zona Ingolstadt  cu cazare vorbitorlb.germana serios/a prezenta aceptabila,pt.mai multe inf.049/17620104456 .Raspund numai la pers.inters.si serioase.
 • [GUEST]Vlas Mihail : Am 45 ani."lucru in agricultura «email»
 • [GUEST]Mihail Vias : Salutari celor ce ma asculta.Caut un loc de munca peste hotare in agricultura horticola."Studii superioare horticultura.Ma discurc bine si la animale,pasari si albini.Sunt tractorist ;si cat."A,B,C".Ador legumicultura si floricultura pe teren protejat.(sunt invalid).Copiii sunt studenti si trebue de ajutat...Num.de telefon 060874150.Vlas-mihai
 • [GUEST]guest_5397 : SUNT DIN BRASOV,51 ANI CUNOSC TOT CE TINE DE AMENAJARI INTERIOARE,ZIDARIE ,TENCUIT ,FAIANTA, GRESIE,PARCHET ,SERIOS ,MUNCITOR,NU BEAU,NU FUMEZ,DORESC LOC DE MUNCA IN GERMANIA SAU BELGIA AS DORI SA FIU CONTACTAT DE PERSOANE SERIOASE CARE O SA AIBA PLACEREA SA CUNOASCA UN BUN MESERIAS ,NR. DE TEL.0745432445,
 • [GUEST]guest_4062 : buna am 53 ani sunt deja in Olanda caut un loc de munca in fabrica la ambalare etichetare  multumesc
 • [GUEST]guest_3369 : Macaragiu pod rulant?
 • [GUEST]adyguest_59 : buna am 47 de ani si imi caut loc de munca in anglia ca sofer cat b
 • [GUEST]adyguest_59 : buna am 47 de ani si imi caut un loc de minca ca sofer cat b in anglia
 • [GUEST]guest_5617 : Buna mirela as putea sa te ajut cu cateva numere de telefon ma gasesti pe facebbok emy «email»  la persoane care se ocupa cu gasirea locurilor de munca in italia
Sound:

Cauta Anunt

Logare


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 16061789
IP-ul tau: 54.159.94.253

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66